Recensies

Heeft u restaurant Nr7 bezocht? Deel dan uw ervaring.
Dat kan op onze facebookpagina of per mail mail@restaurantnr7.nl

Vandaag met een klein groepje heerlijk geluncht. De uiensoep en de tagliatelle waren niet alleen goed gevuld, maar ook erg lekker.
De sfeer in het restaurant is, evenals de bediening prettig en ongedwongen.
Rob Vos via Facebook 21 december 2016

De projectgroep Intense heeft een heerlijke maaltijd bij Restaurant Nr7 genuttigd.
Vijf gasten uit Duitsland, één uit Spanje, twee uit Turkije, één uit Estland, twee uit Cyprus en vier collega’s uit Nederland waren onder de indruk van hetgeen op de unilocatie bij Nr7 wordt gerealiseerd.
Restaurant Nr7 geldt als een “good practice” voor het project Intense: een gedrags-verandering bij de leerling teweegbrengen, nieuwe dingen te leren door te dóen en zo een nieuwe mind-set krijgen, meer zelfbewustzijn creëren bij de leerling.
Het goede voorbeeld werd gegeven door student C, die als een echte kelner het diner serveerde, drankjes verzorgde en nog een leuke grap in perfect Engels inbracht.
Afgezien van dit heerlijke diner heeft Restaurant Nr7 ook de twee lunches op woensdag voor 20 en op donderdag voor 50 personen verzorgd en geleverd op de locatie van Rondom.
We zullen in de toekomst vaker van deze services gebruik maken!
Nadia namens Rondom, 7 december 2016

Heb er een aantal malen lunch gebruikt. Prima lunch met een prima bediening en een gezellige sfeer.
Cees Rootjes via Facebook 28 maart '16

Vandaag geluncht. Het twaalfuurtje genomen, het was heerlijk. En wat een super inrichting. Kom zeker vaker.Vandaag geluncht bij Restaurant Nr 7. Mooie kaart met verrassende gerechten. Prima bediening en gezellige sfeer. Ik zeg: Nog een keer!
Margriet Maree via Facebook 16 februari '16

De heerlijke, verse jus is ook een lust voor het oog. Eén van de blikvangers van de catering die Restaurant Nr7 gisteren verzorgde, voor Ronduit Onderwijs Alkmaar.
Andere blikvangers waren de leerlingen van de Spinaker, het team van ons bijzondere restaurant:
"Ik heb alleen maar complimenten om mij heen gehoord over de soep, de broodjes en de verzorging. Wat ik ook echt heel fijn vond, is hoe jullie de ruimte hebben achtergelaten: opgeruimd en schoon. Zelfs de vaatwasser was ingeruimd, en de vuilnisbak geleegd. Fantastisch!", aldus een enthousiaste
Mariëlle Mol namens Ronduit. 24 november '16

Vandaag geluncht. Het twaalfuurtje genomen, het was heerlijk. En wat een super inrichting. Kom zeker vaker.Heerlijk gegeten en super bediening!
Tim Zegwaard via Facebook 26 april '16

Heerlijk gegeten en fantastisch geholpen.
Tot snel!
Peggy Nieuwolt 26 april '16

Vanmorgen een heerlijke cappuccino gedronken, super lekker.
Piet Bohnenn via Facebook 12 april'16

Vandaag ontvingen wij bericht van GP Groot, waar we afgelopen vrijdag de catering verzorgden: "Het was een zeer geslaagde receptie! Met lekkere hapjes, leuke obers en goede begeleiding. Bedankt Restaurant Nr7."
GP Groot

Vandaag geluncht. Het twaalfuurtje genomen, het was heerlijk. En wat een super inrichting. Kom zeker vaker.
Cindy van Gorp via Facebook 22 januari '16

Home | Recensies | < Vorig | Volgend >

Delen

© 2016 Ronduit Onderwijs | Ontwerp en realisatie: Thesign Merkenbouwer | Fotografie: Erik Boschman